Cohen-debut på hjemmebane

Image
Cohen-debut på hjemmebane
Karsten Holm (t.h.) sammen med Cohen Trioen: Martin Blom (diverse guitarer og kor), Bjørn Bønne Petersen
(kontrabas og kor) samt Knud Erik Fuddi Steengaard (violin og kor). Foto: Erik Balle
Karsten Holm fra Stjær har succes med sine musikalske kirkeforedrag om Elvis og Johnny Cash. Nu er han klar med en ny koncertfortælling.
Onsdag d. 18. januar i Storring kirke er der debut for den nyeste koncertfortælling i rækken. Det omhandler Leonard Cohen.
Foredraget er blevet sørgeligt aktuelt med Cohens død 7. november 2016, men længe forinden var Karsten Holm og hans musikalske makkere i fuld gang med forberedelserne.
»Vi har arbejdet på det gennem mere end et år. Det hænger sammen med at vi samtidig har været meget ude at spille. Derfor er det blevet lidt spredt. Havde vi koncentreret det over kort tid så havde det helt sikkert gået hurtigere,« siger Karsten Holm.
Bundet sammen af digte
»Cohen i kirken adskiller sig fra foredragene om Elvis og Cash ved at en del foregår i jeg-form. Det er i høj grad Cohens digte, citater og udtalelser som binder numrene sammen. Samtidig involverer det denne gang flere os med at fortælle ankedoter om hans gøren og laden,« forklarer Karsten Holm.
Og hvorfor netop Cohen?
»Vi skulle finde på noget nyt og flere navne var oppe at vende, men det var hele tiden Cohen vi vendte tilbage til som det mest oplagte. Indtil videre kan jeg heller ikke komme i tanke om andre end Elvis, Cash og Cohen at bygge et foredrag som dette over,« siger Karsten.
Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 3. januar 2017
Del på

Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

Facebook block

Vi samler statistik ved hjælp af cookies

-