Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Syv rækkevillaer er under opførelse i Videnskabsparken i Skovby. Planer om endnu 22 boliger ved Schødtsmindevej ligger klar.

Boligbyggeri i Skovby igangsat - et nyt og større boligprojekt er på vej

Byggeriet af syv boliger på H.C. Ørsteds Allé i Skovby er sat i gang og forventes færdige i maj/juni. Nyt boligprojekt på Schødtsminsdevej søsættes.

Salget af boligprojektet på H.C. Ørsteds Allé i Skovby blev søsat i april, og den sidste af de syv boliger blev solgt i november - noget senere end først antaget, men dog tilfredsstillende ifølge Brian Petersen fra Danbolig i Ry, der har forestået salget. Han betegner forløbet som godt, når man tager markedets svære tider i betragtning.

Boligprojektet omfatter syv rækkevillaer på hver 130 kvm i et plan med rødbrune mursten og sort tag.

Før jul gik gravemaskinerne i jorden på grunden og boligerne forventes klar til indflytning omkring maj-juni, den præcise dato afhænger af, hvordan vintervejret viser sig, erkender man hos Silkeborg-byggefirmaet Levehuse, der står bag projektet.

Nyt projekt i Skovby

H.C. Ørsteds Alle er det første projekt byggefirmaet Levehuse søsætter i Galten-Skovby området, men ikke det sidste.

De to indehavere af byggefirmaet, Lars Pontoppidan og Jimmi Grouleff, er således klar med et nyt boligprojekt på Schødtsmindevej, hvor der ifølge planen skal opføres 22 boliger på 130-140 kvm opført som halve dobbelthuse til priser lige omkring 2 millioner. 

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 10. januar 2012