Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Bodil Jørgensen fra Lulu Ziegler-cabaretten 'Den sidste turist', som hun har høstet stor succes med blandt både publikum og anmeldere.

Bodil Jørgensen sælger koncert-billetter

Bodil Jørgensen har tilsyneladende et godt tag i publikum til nytårskoncerten i Galten-hallen.

En del tyder på større tilslutning til nytårskoncerten 2018, der finder sted lørdag den 13. januar kl. 16.00, end tilfældet var sidste år.

»Jeg har ikke fået de opdaterede salgstal siden jul, men medio december lå antallet af solgte billetter godt 50 stk. over salgstallet på samme tidspunkt i fjor, så en del tyder på, at publikum tager godt imod orkestrets valg af Bodil Jørgensen som årets solist. Musikernes kvalitet er jo velkendt af vores trofaste publikum til orkestrets efterhånden mange besøg i Galten,« siger Tove Severinsen, formand for Bio Huset, der står bag koncerten med økonomisk støtte fra Jutlander Bank.

»Sidste år oplevede både vi og andre arrangører af nytårskoncerterne en vis skepsis blandt publikum med hensyn til om solisten, skuespilleren Rasmus Bjerg også kunne synge. Det blev i den grad gjort til skamme idet Rasmus Bjerg og Prinsens Musikkorps leverede en af de hidtil flotteste koncerter gennem årene,« siger Tove Severinsen.

Hun udtrykker derfor håb om, at samme skepsis ikke kommer til at ramme Bodil Jørgensen selv om hun i den brede offentlighed er mest kendt for sine skuespilroller i film og TV-serier – sidstnævnte ikke mindst fra succeserien på TV2, Badehotellet.

En stor oplevelse i vente

Ifølge Prinsens Musikkorps vil enhver skepsis i den retning være ubegrundet.

»Bodil Jørgensen er en lun, alsidig og folkekær kunstner. Til nytårskoncerten vil man blandt andet kunne høre hende fortolke flere kendte sange. Og at Bodil kan synge er ikke længere nogen hemmelighed, det har hun eksempelvis bevist i en række revyer,« siger dirigent i Prinsens Musikkorps, René Bjerregaard Nielsen og bebuder en stor oplevelse den 13. januar.

»Det bliver simpelthen så morsomt, underholdende og ærligt. Det er et scoop, at vi nu skal på nytårsturné med hende, og i Prinsens Musikkorps glæder vi os i den grad til det unikke samarbejde.«

Underholdende dirigent

Ligesom Bodil Jørgensen er René Bjerregaard Nielsen kendt for sit gode humør og sin lune. Således bidrog han, i sit muntre samspil med solisten, til at hente sejren hjem i Galten-hallen sidste år.

Før det går løs er dirigenten alligevel lidt spændt på at skulle stå på scenen med Bodil Jørgensen.

»Hun mestrer i den grad improvisationens kunst, og hun er lynhurtig på aftrækkeren, så måske bliver jeg drevet rundt i manegen,« siger René Bjerregaard Nielsen med et smil.

Koncerten i Galten-hallen er en af i alt 12 nytårskoncerter på årets turné i perioden 6.-21. januar.

Billetsalget til nytårskoncerten sker fra Bio Huset og på www.biohuset.dk frem til 12. januar. Der er intet billetsalg ved døren.

Læs Galten Folkeblad 2. januar 2018