Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Slikesnoren er klippet og de første kunder strømmer ind i Skovbys "nye" DagliBrugs.

Begejstring for ny Dagli’Brugs-butik i Skovby

Lørdag kl. 8.00 tog brugsen i Skovby hul på en ny æra, da man åbnede med renoverede rammer og i skikkelse af en Dagli’Brugs.

»Det er en skøn fornemmelse at komme hjem igen,« siger uddeler Kjeld Winther Rasmussen med reference til sin fortid som uddeler i en århusiansk Dagli’Brugs før han blev uddeler i daværende SuperBrugsen i Skovby.

»Nej, jeg har nu altid haft det godt i SuperBrugsen. Jeg har det med kunne finde mig til rette i alle rammer, men da i særdeleshed her i Skovby.«

Kundetilstrømningen fra den tidlige morgenstund var knapt så stor som da man op til sidste weekend holdt oprydningsudsalg med 50 procent rabat på alle varer, men dog alligevel iøjnefaldende det tidlige tidspunkt taget i betragtning.

Kundevognene slap op

»De 30 nyindkøbte kundevogne kom hurtigt i sving, så vi måtte også have 30 af de gamle SuperBrugs-kundevogne frem, foruden samtlige kurve, så der var fuld gang i butikken fra første færd. Man kunne have tvivlet på, om behovet var der efter sidste uges udsalg, men det skal jeg love for at det var, « siger Kjeld Winther Rasmussen og tilføjer:

»Nu er vi også dårligt nok andet end lige kommet i gang, men sikke alle de begejstrede tilkendegivelser vi er blevet mødt med, og omsætningen er også over det forventede.«

Inden silkesnoren blev klippet klokken 8.00 lød et par gyldne ord fra Jørn Thomsen, der forklarede, at dette var hans sidste gerning som formand for den nu tidligere selvstændige brugsforening, men Mogens Guldbæk, formand for den videreførende Galten Brugsforening, lovede straks, at de nok skulle overtage stafetten og gøre det på en god måde. Herefter strømmede kunderne ind i butikken.

»Jeg skal da lige love for, at det har været en kanon-åbning, så ja, jeg er glad for at jeg er blevet Dagli’Brugs-uddeler, og sikke en butik. Jeg kan slet ikke få armene ned. Nu har de ellers snart været oppe i 14 dage, så de begynder at blive lidt ømme,« lød det fra en glad Kjeld Winther Rasmussen inden han ved middagstid undede sig selv et par timers frihed.