Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Niels Aage Kjær, AVK, byder velkommen til den kinesiske ambassadør Deng Ying og Danmarks udenrigsminister Anders Samuelsen. I baggrunden ses vicedirektør i A.P. Møller-Maersk, Claus V. Hemmingsen, som er formand for Danish-Chinese Business Forum.

AVK vært for dansk-kinesisk erhvervsmøde

AVK lagde i torsdags faciliteter til årsmødet i Danish-Chinese Business Forum. Talere var bl.a. udenrigsminister Anders Samuelsen og den kinesiske ambassadør Deng Ying.

Sigtet med årsmødet og med Danish-Chinese Business Forum i særdeleshed, er at skabe de bedst mulige rammer for at samle Danmarks forretningsverden om et fælles spørgsmål: Hvordan vi handler med Kina

Årets tema var systemeksport: En udfordring, som mange danske virksomheder har, når der skal skabes totalløsninger – blandt andet i forhold til krævende miljøproblemer, som kinesere gerne samarbejder med danske virksomheder om.

Derfor var værtskabet hos AVK meget relevant idet virksomheden delte ud af deres erfaringer fra vandindustrien i Kina. Her omsætter koncernen årligt  600 mio. kr. ligesom man har flere fabrikker.

Desuden gav et ekspertpanel deres bud på, hvordan virksomheder bedst ruster sig til udfordringerne. 

Særlig behov for nytænkning

Det dansk-kinesiske samarbejde er vigtigere end nogensinde. Ikke bare er 2018 året, hvor Danmark planlægger at byde velkommen til to pandaer i Københavns Zoologiske Have; det er også en tid, hvor samhandlen vokser eksplosivt, og hvor der derfor er særlig brug for nytænkning på handelsområdet. Her er Danish-Chinese Business Forums medlemmer helt i front. 

AVK på fem minutter

Efter velkomst ved det dansk-kinesiske businessforums formand, vicedirektør i A.P. Møller-Maersk Claus V. Hemmingsen og en fem minutters lynpræsentation af AVK's verdensomspændende virksomhed ved Niels Aage Kjær, var der hovedtaler ved udenrigsminister Anders Samuelsen og den kinesiske ambassadør til Danmark, Deng Ying.

Læs hele artiklen i Galten Folkeblad 17. april 2018