Kontakt

Galten Folkeblad
Søndergade 25
8464 Galten
Tlf. 70 20 09 95
Fax 86 94 32 16

- Kontakt os
- Annoncebestilling
- Giv os et tip

OnlineAvis
Juleaften 2011 på Næshøjcentret i Harlev går over i historien for 88-årige Karla Jensen, der for første gang i sit liv oplevede at finde mandlen i risalamanden.

88-årig vandt mandel-gaven for første gang

Otteogfirsenstyvende gang var lykkens gang for Karla Jensen, der juleaften på Lokalcenter Næshøj i Harlev var så heldig at vinde mandelgaven - for første gang i sit liv.

Jagten på mandlen i risalamanden er en af julens mest fasttømrede traditioner, og den hørte sig naturligvis også til, da Lokalcenter Næshøj i Harlev holdt julaften for beboere, ægtefæller og et par frivillige fra byen.

Her deltog en af hjemmets beboere, 88-årige Karla Jensen, der igennem et helt liv har tradition for at gå hus forbi, hvad angår heldet i den populære risalamande-leg.

Hun havde netop berettet om sit evigt manglende held i mandeljagten, da hun pludselig med stor overraskelse udbrød: »Nej, for søren da!« og glad kunne fremvise en mandel på sin ske.

- Det var tydeligt at se på  hende, at hun  blev glad og overrasket, fortæller sosuhjælper på Lokalcenter Næshøj, Susan Pedersen, der sammen med aftenens gæster ikke var sen til at levne den "historiske begivenhed" en del sjov opmærksomhed. 

Karla Jensen tog stolt imod sin mandelgave, der bød på en lille statue af en frø med krone på.

- Vi gør meget ud af juleaften med rigtig julemiddag og sjove mandelgaver, fortæller teamleder på lokalcenter Næshøj, Karen Tinggaard, der fortæller om en vellykket juleaften med 21 til bords.